Truck of the Year 2010

Dátum: 2009. december 02.

Az új Scania R-szériát választotta az International Truck of the Year (ITOY) zsűrije a 2010-es "Év tehergépkocsijának", amely az iparág legrangosabb kitüntése Európában.

A zsűri a típus áramvonalas formájával, gazdaságos üzemelésével és a sofőrt hatékony vezetésre ösztönző , egyedülálló támogatórendszerével indokolta döntését.

A folyamatos fejlesztés a Scania strégiájának egyik alapköve, amely a termékfejlesztést is meghatározza. Az új R-széria kitüntetése a "Truck of the Year" díjjal igazolja azon törekvésünk sikerességét, hogy minden újításunk hozzájáruljon a Scaniák nagyobb termelékenységéhez, kisebb üzemeltetési költségeihez és a gépjárművezető számára nyújtott nagyobb kényelemhez. - mondja Leif Östling, a Scania elnök-vezérigazgatója.

A zsűri indoklása megegyezik az ügyfelektől érkező pozitív visszajelzésekkel. Az új R-széria időzítése telitalálat volt. - teszi hozzá Östling úr.

A zsűri elnöke, Gianenrico Griffini hozzáfűzte, hogy "ezekben az egész autóipar és különösen az európai haszonjárműgyártók számára rendkívül nehéz időkben a Scania egy olyan korszerű tehergépkocsit mutatott be, amely új mércét állít fel az üzemanyag-fogyasztás, a vezethetőség és összességében a hatékony üzemelés terén."

A Scania idén decemberben veheti majd át a "Truck of the Year 2010" díjat. Az elismerést az a típus kapja, amely a megelőző 12 hónapban a legjelentősebb mértékben járult hozzá a közúti fuvarozás hatékonyabbá tételéhez. ( Forrás: tranzitonline 2009.11.17. )
 

vissza az előző oldalra

60 60 MINSzombathely 60 MINPápa 60 MINAjka 60 MINGyőr 60 MINStuttgart 60 MINFrankfurt
Online megbízás

Rendelje meg
express fuvarját
nálunk!